Over ons

b-Cat Hoogte training

B-Cat High Altitude levert systemen voor de simulatie van hoogte training. De systemen worden wereldwijd gebruikt in sportcentra, onderzoeksinstituten (o.a. universiteiten), maar ook door individuele personen thuis in hun eigen omgeving.

B-Cat is een onderdeel van de CA Technology Group te Tiel, dat al > 45 jaar actief is in Controlled Atmosphere, de aanpassing van de atmosfeer, onder andere gebruikt voor het bewaren van fruit.

Wordt partner of wederverkoper

b-Cat verwelkomt altijd een onafhankelijke wederverkoper die ons product verkoopt op basis van een commissiemodel. Wij willen graag uitgedaagd worden om naar nieuwe markten buiten onze kernmarkten te gaan, we geloven sterk in het opbouwen van een partnerschap met wederverkopers, die de lokale omstandigheden begrijpen en besluitvormers in de branche moeten worden benaderd.

Neem bij interesse contact met ons op.

CA Toepassingen

B-Cat gebruikt zijn technieken op verschillende gebieden, waaronder insectenbehandeling, conservering van objecten voor cultureel erfgoed en brandpreventie. Bent u hierin geïnteresseerd, bezoek dan onze universele website www.b-cat.nl.

B-Cat High Altitude

+31 344 670 586

info@b-cat.nl

Biezenwei 6
4004 MB Tiel
The Netherlands

Volg ons

Interesse? Gelieve ons te contacteren!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen over de specifieke mogelijkheden die wij in uw situatie kunnen bieden? Neem contact op met één van onze specialisten