TAERU, Erezée België

  Back to overview Erezée, België

Het eerste hoogte hotel van België

In het hart van de Ardennen heeft b-Cat een nieuw en bijzonder hoogte project gerealiseerd, genaamd Tæru. Tæru is het eerste Belgische ‘hoogte hotel’ met meer dan 10 gecontroleerde hoogte kamers, gelegen op een plek waar genieten en uithoudingsvermogen samenkomen. Een unieke setting, afgestemd op de behoefte van elke sporter. Een plek om te sporten en je grenzen te verleggen, maar ook om te ontspannen en te herstellen. Voormalig triatleet Dirk Baelus is de oprichter en inspirator achter het uniekeTæru-project.

b-Cat is zeer verheugd deel uit te mogen maken van dit project en we hopen dat veel wielerploegen en andere sportploegen de sfeer en mogelijkheden van dit project zullen ervaren.

Welke faciliteiten worden aangeboden en wat TÆRU zo uniek maakt

Faciliteiten voor professionele & recreatieve sportteams, hier hebben we een selectie gemaakt van de mogelijkheden, klik erop om ze te verkennen.

De binnen sporthal heeft 2 separate hoogtekamers die gebruikt kunnen worden als lounge maar uiteraard ook voor hoogtetraining.

In de nieuwe gîte zijn er 9 tweepersoonskamers die zijn uitgerust om slapen op hoogte. De hoogte is voor elke kamer afzonderlijk instelbaar en kan worden aangepast op basis van uw saturatie meting. Dit is de meest efficiënte en wetenschappelijk onderbouwde manier voor een hoogtestage en het aanzetten om meer rode bloedcellen aan te maken.

Een plek waar je kunt ontspannen, een film kunt kijken of kunt genieten van een sportmassage op hoogte. Zo breng je onopgemerkt vele uren door op hoogte. Ideaal voor duursporters.

De omgeving van Tæru is niet alleen super mooi maar ook uitstekend geschikt voor al je fietstrainingen. Ze hebben een aantal interessante routes gemaakt die ze graag met je willen delen.

Ze hebben een modulair veldritparcours, ontworpen door Adrie Van der Poel en Sven Vanthourenhout. Het strekt zich ongeveer uit over een kilometer en gaat een trapheuvel op en af met 150 treden, verschillende technische afdalingen en een zandbak.

Of je nu houdt van steile beklimmingen of herstelritten in het bos: het is aanwezig en ze delen graag de GPX-bestanden.

Je vindt ideale hardloop- en trailroutes in de buurt van Tæru. Blijf op auto-luwe wegen of loop over veilige off-road trails in de mooiste bos locaties.

Liefhebbers van triatlon zullen blij zijn te horen dat we ook bouwen wat niet bij elke andere accommodatie aanwezig is: je krijgt de beschikking over een privé zwembad van 25 meter lang (vanaf april 2023).

Onze indoor faciliteiten hebben ruimte om te trainen op rollenbanken of een fietstrainer.

Een state-of-the-art indoor fitness faciliteit.

In de sporthal hebben ze een grote verwarmde trainingsruimte waar voldoende ruimte is voor onder andere groepsactiviteiten, yoga, core-stability & stretching.

De ideale manier om je herstelproces na een intensieve training een kickstart te geven.

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de speciaal ontworpen Tour de Tæru. Pak de 7 etappes in een week aan, of ga voor 3 etappes in het weekend.

Maak je geen zorgen over je fiets en concentreer je op je training of geniet van je herstel. Er is een volledig uitgeruste en beveiligde fietsenstalling voor uw gemoedsrust.

Of je nu je vertrouwde metgezel na elke rit wilt schoonmaken of een team van ervaren monteurs mee wilt nemen, bij Tæru hebben ze wat je nodig hebt: een fietswasstation, een fietswerkbank en veel binnen- en buitenruimte om aan fietsen te werken.

Er is een gloednieuwe, volledig uitgeruste keuken die speciaal is ontworpen om voor grote groepen te koken. Je hebt ook de beschikking over een aparte berging met industriële koelkasten, een grote oven, twee gasfornuizen, een vaatwasser, …

In dezelfde open ruimte als onze keuken bevindt zich een ruime maar gezellige eethoek voor 43 personen. Ook is er een relaxhoek met mediafaciliteiten zoals een projector, zodat je als team teamvergaderingen kunt houden of na het eten een wedstrijd kunt kijken.

Slechts één trap verwijderd van ons eetgedeelte, vindt u een lounge met een televisie, comfortabele banken en een selectie boeken om energie op te doen en inspiratie op te doen na een dag sporten.

In onze verwarmde groepsruimte staan 4 professionele massagetafels waar u gebruik van kunt maken. Indien gewenst kan er ook een fysiotherapeut voor u geregeld worden. Ook is er een ruimte beschikbaar om op hoogte gemasseerd te worden wat het herstel enorm ten goede zal komen.

Een deel van de sporthal is gereserveerd voor een speciale bar om voor of na de training rond te hangen. Darten, tafelvoetbal en koude (herstel) bieren: check it out!

Overal op het terrein van Tæru vind je mindfulness hoekjes en zitjes, waar je kunt genieten van de rust van de natuur.

Of je nu zin hebt in een herstelwandeling of een dagwandeling, ze kunnen je voorzien van routes om de prachtige omgeving van Tæru te voet te ontdekken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Interesse? Gelieve ons te contacteren!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen over de specifieke mogelijkheden die wij in uw situatie kunnen bieden? Neem contact op met één van onze specialisten