Wout van Aert voor hoogtestage naar de Belgische Ardennen.

  Back to overview

Zijn gravelavontuur koppelde hij aan een mini-hoogtestage. Het hoogste punt in de Ardennen, Signal de Botrange, ligt op slechts 694 meter hoogte, maar in de hoogtekamers van het gloednieuwe sporthotel Taeru in Erezée, kunnen gasten tot een gesimuleerde hoogte van wel 5000 meter gaan!

Taeru een hoogtehotel in België en beschikt over 9 hoogtekamers met tweepersoonsbedden. Aan de hand van een zuurstofsaturatiemeter kan de gewenste hoogte ingesteld worden.

Naast Wout van Aert maakten ook al andere profrenners zoals Aimé De Gendt, Loïc Vliegen en Rune Herregodts gebruik gebruiken van de faciliteiten.

Het hotel biedt accomodatie aan 43 personen (waarvan er 18 in hoogtekamers kunnen slapen). Verder beschikt het Taeru over een fitness, sportzaal, massageruimte, ijsbad, 25 meter lang zwembad en een ruimte om aan fietsen te sleutelen of ze te wassen..

Buiten ligt er zelfs een veldritparkoers met zandbak en technische afdalingen, aangelegd door Adrie van der Poel en Sven Vanthourenhout! De omgeving is dan weer een paradijs voor fietsers, mountainbikers, lopers én wandelaars.

Pictures : Instagram/taeru.be

Geïnteresseerd in onze producten

Neem dan contact met ons op, we ondersteunen je graag