Back to overview

Tweevoudig wereldkampioen Julian Alaphilippe kiest voor b-Cat High Altitude trainingssystemen.

Julian Alaphilippe heeft ervoor gekozen om zijn voorbereidingen te combineren met comfortabel hoogte training in zijn privéslaapkamer. De perfecte opstelling die het ultieme comfort biedt.

Julian is een Franse wielrenner en voormalig veldrijder die sinds 2014 voor dezelfde ploeg rijdt, vanaf 2022 Quick Step-Alpha Vinyl genaamd. Hij werd in 2020 en 2021 wereldkampioen wielrennen op de weg.

De meeste duursporters gebruiken de Live High – Train Low (LH-TL) protocollen wat betekent slapen op hoogte. Iedereen reageert anders op hoogte, dus reizen met een compleet team naar een hoogte-trainingskamp kan voor enkelen nuttig zijn, maar het kan ook andersom werken en negatieve efecten hebben.

Met de installatie van de FlowX-pro 6000 Altitude-generator kunt u slapen onder de perfecte individuele hoogte-instelling en door een continue regeling van de SPO2 (zuurstofverzadiging). Bij de juiste SPO2 is de rust perfect in balans met de benodigde hoogtetraining.

De b-Cat FlowX-pro 6000 Altitude-generator bestuurt de slaapkamer door middel van een Touch-paneel met daarin de benodigde sensoren. Op deze manier kunnen de hoogteniveaus die passen bij de hoogte respons worden gecontroleerd in plaats van naar een bepaald hoogte-trainingskamp te gaan.

Geïnteresseerd in onze producten

Neem dan contact met ons op, we ondersteunen je graag