Back to overview Doha, Qatar

The next level Altitude training

The Aspire, Qatar’s Sports Academy, een FIFA Medical Center of Excellence, heeft investeerd in een upgrade van hun 23 hoogtekamers en 2 gemeenschappelijke woonkamers met b-Cat High Altitude-systemen.

De hoogtekamers zijn uitgerust met de best beschikbare technologie om hoogte te creëren naar elke individuele kamer naar elke gewenste waarde op kamer niveau, onafhankelijk van elkaar. Het oude systeem is vervangen en voorzien van het meest nauwkeurige besturingssysteem van b-Cat High – Altitude.

Het totaal wordt aangestuurd met 3 hoogte generatoren en uitgevoerd met een back-up systeem, als een generator zou falen, zullen anderen generatoren het overnemen.

Elke kamer kan binnen de kortst mogelijke tijd een hoogte van 5.800 meter bereiken, het maximaal te bereiken hoogte niveau is 9.500 meter.

Aspetar biedt 5sterren diensten zoals 24-uursroomservice, internettoegang, digitale tv-zenders, wasfaciliteiten. Op maat gemaakte programma’s kunnen worden ontwikkeld met toegang tot Aspire Zone-trainingsfaciliteiten zoals: zwembaden, binnen- en buitensportvelden, kracht- en conditiefaciliteiten, atletiekbaan, binnen- en buitenbaan, hardloop- en fietspaden.

Interesse? Gelieve ons te contacteren!

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen over de specifieke mogelijkheden die wij in uw situatie kunnen bieden? Neem contact op met één van onze specialisten